Vstup do nového roku s neobyčajným prípitkom v podaní „ Novoročného punču 2016.” Samozrejme so šampanským
Novoročný punč 2016 je jednoduchý ako na prípravu, tak aj časovo. Budete potrebovať šampanské, višňový a ananásový džús (môžete zameniť), cukor, vodu a samozrejme škoricu a klinčeky. Podľa potreby môžete priliať koňak
⇒porcie: 4 doba prípravy: 10 minút náročnosť: jednoduchá⇐
Novoročný punč 2016
Ingrediencie
- 200 ml vody
- 3 ks celej škorice
- 4 ks klinčekov
- 400 ml višnového džúsu
- 100 ml ananásového džúsu
- 1 fľaša šampanského (akéhokoľvek)
- cukor
Postup
- V rajničke zmiešame vodu, cukor, škoricu a klinčeky. Privedieme do varu a varíme 5 minút.
- Po 5 minútach vyberieme klinčeky a škoricu.
- Takto pripravený základ punču necháme vychladnúť na izbovú teplotu.
- Keď novoročný punč 2016 dosiahne izbovú teplotu prilejeme višňový a ananásový džús.
- Takto pripravený základ uskladníme do chladničky vychladiť.
- Pred samotným podávaním zmiešame základ punču s fľašou šampanského.
- Nazdravie

Počet zobrazení 472