ÚvodMagazín

Magazín

Kokosový olej – účinky na vlasy + využitie v kuchyni

Vitajte u gazdinky. Dnes vám prinášame komplexné informácie o kokosovom oleji a jeho pozitívnom vplyve na zdravie. Kokosový olej je prírodný produkt, ktorý získavame...

Ghee maslo: Využitie a výhody + (cena)

Ak ste sa niekedy pýtali, čo je to Ghee maslo a prečo by ste ho mali mať vo svojej kuchyni, ste na správnom mieste....

Zavárané broskyne: Overený a rýchly návod!

Vítame vás pri našom recepte na vynikajúce zavárané broskyne v cukrovom náleve. Toto je recept, ktorý nesmie chýbať vo vašej kuchárke. Naše broskyne sú...

Ako sušiť paradajky: Jednoduchý spôsob na uchovanie čerstvosti

Sušenie paradajok je tradičnou metódou, ktorá umožňuje predĺžiť trvanlivosť týchto šťavnatých plodov a zachovať ich chutnú chuť na dlhšiu dobu. Nie len, že sušené...

Ryžová múka: Všestranná a zdravá voľba

Ryžová múka je jednou z tých múk, ktoré otvárajú dvere do sveta bezlepkového pečenia. Pochádza z Ázie, kde sa tradične využívala na prípravu rezancov...

Prirodzene bezlepkové škrobové múky: Kľúč k bezlepkovej kuchyni

V bezlepkovej kuchyni nie je jednoduché nájsť vhodné náhrady za tradičné múky obsahujúce lepok. No nezúfajte! Prirodzene bezlepkové škrobové múky sú tu, aby vám...

Guarová guma a xantánová guma: Bezlepkové poklady na tanieri

Rozhodli ste sa dodržiavať bezlepkovú diétu, ale stále chcete mať možnosť vytvoriť lahodné a dobre kypriace jedlá? Guarová guma a xantánová guma sú dve...

Prirodzene bezlepková ciroková, cícerová a teffová múka

Prirodzene bezlepkové múky otvárajú dvere do sveta výnimočných možností v bezlepkovej kuchyni. V tomto článku sa dozviete všetko, čo potrebujete vedieť o cirokovej, cícerovej...

Psyllium – Výživná vláknina pre zdravé trávenie

Ak ste sa kedy zaujímali o bezlepkové stravovanie alebo hľadali spôsob, ako pridať viac vlákniny do svojej diéty, je tu riešenie – psyllium. Toto...

Všetko, čo potrebujete vedieť o mozzarelle

Mozzarella, ten taliansky mäkký syr z Kampánie, oslovuje vaše chuťové poháriky s svojou jedinečnou textúrou a štýlom. Tu sa dozviete viac o tomto lahodnom...

Recept, ktorý musíte vyskúšať